Iets te vieren?

Bent u op zoek naar een sfeervolle en makkelijk bereikbare locatie met een ruim terras? Dan bent u bij de Smokkelaar aan het juist adres!

Hoe fijn is het om uw verjaardag of jubileum op een sfeervolle locatie te vieren. Thuis geen rommel en alles tot in de puntjes geregeld. Kortom lekker bijkletsen met uw gasten en uw handen vrij hebben. Wij helpen u graag om uw feest persoonlijk te maken. Mail of bel ons om de mogelijkheden te bespreken:
info@de-smokkelaar.nl  /  +31 (0)76 561 1215

bekijk onze arrangementen

Familiefeest

Oma die 80 wordt, een dochter die is geslaagd of een familiereünie. Wat de aanleiding ook is, voor ieder familiefeest kun je bij de Smokkelaar terecht. Samen wandelen bij de Strijbeekseheide, lunchen of dineren in het restaurant of borrelen op het terras. We kunnen verschillende mogelijkheden aanbieden en denken graag mee over een invulling die goed bij de familie past.

Laat je inspireren

Ontdek onze diverse arrangementen die we met zorg hebben samengesteld om jouw bijeenkomst onvergetelijk te maken, er is voor ieder wat wils. We staan altijd open voor jouw eigen ideeën en wensen, zodat we samen een unieke beleving kunnen creëren die perfect aansluit bij jouw wensen.

Laat je inspireren door onze arrangementen op onze website. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreide familiebrunch op zondagochtend, een heerlijke lunch voor je bedrijfsuitje, een gezellige high tea voor je babyshower of een smaakvolle BBQ op ons sfeervolle terras.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen jouw perfecte arrangement te creëren. We kijken ernaar uit om jou en je gezelschap te verwelkomen voor een onvergetelijke tijd bij De Smokkelaar!